آغاز کلاس‌های عملی، آزمایشگاهی و کارآموزی از ۲۹ شهریور

معاونت آموزشی دانشکده علوم پزشکی گراش اعلام کرد: کلاس‌های عملی، آزمایشگاهی و کارآموزی دانشجویان در سال تحصیلی جدید از ۲۹ شهریور آغاز می‌شود.

به گزارش روابط عمومی، نشست مشترک رییس دانشکده علوم پزشکی گراش، معاونت آموزش، تحقیقات و دانشجویی فرهنگی،مسئولان، مدیران گروه ها و کارشناسان این معاونت با محوریت «آغاز سال تحصیلی جدید» برگزار شد.

در این نشست موضوعاتی از قبیل «شروع بازگشایی دانشکده، ارائه دروس عملی، برگزاری کارآموزی، بررسی وضعیت سلامت دانشجویان، لزوم رعایت پروتکل‌های بهداشتی در فضاهای خوابگاهی و آموزشی و راه‌کارهای لازم جهت حفظ سلامت و پیشگیری از مخاطرات بهداشتی در میان دانشجویان» مورد بحث و تبادل قرار گرفت.

فاطمه حیدری، معاون آموزشی دانشکده درخصوص وضعیت آموزشی ترم تحصیلی جدید گفت: آموزش دروس نظری و آندسته از واحدهایی که به صورت الکترونیک قابل ارائه است، به صورت مجازی خواهد بود و در صورت ضرورت، کلاس‌های حضوری برای رفع اشکال و یا تکمیل آموزش دروس مذکور برگزار می‌گردد. وی افزود : جهت ارائه دروس عملی و کارآموزی برنامه‌ریزی لازم برای حضور غیر همزمان همه دانشجویان و برگزاری فشرده این دوره‌ها انجام شده است.

حیدری خاطر نشان کرد: معاونت آموزشی تلاش دارد که دانشجویان حداکثر استفاده را از فرصت زمانی در دسترس برای دستیابی به اهداف آموزشی ببرند و ترم جاری را با کمترین وقفه و اختلال به پایان برسانند اما تداوم یا توقف برنامه‌های آموزش حضوری دانشکده در هر زمانی از ترم تحصیلی پیش رو، تابع وضعیت اپیدمی کرونا و تصمیمات ستاد ملی کرونا خواهد بود.

معاون آموزشی دانشکده با بیان اهمیت حفظ سلامت و پیشگیری از ابتلای دانشجویان به بیماری کرونا افزود: رعایت اصول بهداشتی توسط همگان اعم از کارکنان، اساتید و دانشجویان ضروری است و در صورت عدم رعایت این موازین بهداشتی، بر اساس قانون برخورد خواهد شد.

فاطمه حیدری در پایان تصریح کرد: دانشجویانی که برنامه‌های آموزش حضوری خود را به اتمام می‌رسانند موظفند در کوتاه‌ترین زمان ممکن نسبت به تخلیه خوابگاه اقدام کنند تا امکان استفاده بهینه از ظرفیت خوابگاه و اختصاص آن به سایر دانشجویان و رعایت استاندارد فاصله گذاری اجتماعی با هدف حفظ سلامت و ایمنی دانشجویان میسر شود.