پیام تبریک رییس دانشکده علوم پزشکی گراش بمناسبت حلول سال نو

به گزارش روابط عمومی ، دکتر احمد عبدالهی  رییس دانشکده علوم پزشکی گراش،در پیامی، فرا “رسیدن نوروز باستانی” و “حلول سال نو” را تبریک گفت.

متن پیام بدین شرح است:

قال موسی بن جعفر(ع) : مَن أرادَ أن یکنَ أقوَی النّاسِ فَلیتَوکل عَلی الله
هر که می‌خواهد که قویترین مردم باشد بر خدا توکل نماید.

یا مقلب القلوب و الابصار ، یا مدبر الیل و النهار ، یا محول الحول و الاحوال، حول حالنا الی احسن الحال

سال ۹۸ نیز همانند دیگر سال ها،  با تلخی ها و شیرینی هایی گذشت و مردم را در فراز و نشیب هایی قرار داد که بیان تلخی هایش دشوار است..

مردم به هر آنچه مقدرات الهی است تسلیم هستند و به هر آنچه سوء مدیریت، معترض،  که باید هم چنین باشد، زیرا هر جا مردم دیده شدند و به مردم بها داده شد، پیروزی و موفقیت همانجا اتفاق افتاد..

در پایان سال، “شیوع بیماری کرونا” در کشورِ ما نیز همانند تمام کشورهای دنیا، کام ملت را تلخ کرد، ولی ملت ، خود، شاهدند که تمامی مسئولین با همدلی و همکاری مردم،  تمام توانِ خود را به کار گرفته اند تا این ویروس را شکست دهند و بار دیگر آرامش را به کشور بازگردانند.

اینجانب بر خود لازم میدانم ضمن تبریک “فرا رسیدن نوروز باستانی” و “حلول سال جدید” و آرزوی قلبیِ سعادت و سلامت و شادکامی برای همه ی ملت، بخصوص همشهریان عزیزم ، از همکاری و همدلی مردم با دانشکده علوم پزشکی گراش برای مقابله و کنترل بیماری کرونا و نیز از مسئولین ،خیرین ، اصناف و کادر پزشکی و درمانی و بهداشتی و ستادی و از هر ارگانی و قشری که همراه بودند و هستند تقدیر و تشکر نمایم.

بار دیگر نیز از مردم شریف منطقه میخواهم همچنان با همت و اراده ی خود، با رعایت همه ی اصول بهداشتی و ماندن در خانه و دوری از تجمعات، ما را در مسیر شکست کرونا یاری نمایند..

خدمتگزار شما در حوزه سلامت شهرستان

دکتر احمد عبدالهی