بزرگداشت سردارِآسمانی برگزار شد

بزرگداشت سردار شهید حاج قاسم سلیمانی و همرزمان شهیدش صبح امروز با حضور کارکنان ستاد علوم پزشکی در سالن کنفرانس این دانشکده برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشکده علوم پزشکی گراش ، در این مراسم یعقوب دلخوش ضمن بیان خصوصیات اخلاقی سردار سلیمانی و لزوم درس گرفتن از این خصوصیات، گفت : ” امروز جامعه نیازمند درس گرفتن از اخلاق و رفتار این سردار آسمانی است و همه باید تلاش کنیم این اخلاق را در جامعه گسترش دهیم و این مستلزم این است که کار را از خودمان شروع کنیم .” وی افزود : ” متاسفانه برخی از نابخردان موافق انتقام نیستند ولی ملت بصیر ایران و همه دوستداران مقاومت با پیروی از پیام مقام معظم رهبری قطعاً انتقام سختی را از دشمن خواهند گرفت و سیلی محکمی به دشمنان خواهند زد.”

در این مراسم مصطفی کارگر ، معصومه بهمنی و مریم قاسمی زادگان از شاعران شهرستان گراش به شعرخوانی پرداختند.

پخش کلیپ های زندگینامه سردار سلیمانی ، بیانات مقام معظم رهبری، نماهنگ شهادت این سردار سرافراز و نام نویسی جهت ختم قرآن از دیگر برنامه های این بزرگداشت بود.