رییس دانشکده علوم پزشکی گراش، روز کارمند را تبریک گفت

به گزارش روابط عمومی ، دکتر احمد عبدالهی رییس دانشکده علوم پزشکی گراش، در پیامی روز کارمند را به کارکنان علوم پزشکی تبریک گفت.

متن پیام بدین شرح است:

بسم الله الرحمن الرحیم

هفته دولت فرصت مغتنمی است تا در کنار تقدیر از تلاش‌های دولتمردان و مسئولان و مدیران، زحمات بی‌دریغ کارمندان نیز گرامی داشته شود. تلاشگرانی که با تعهد خالصانه و خدمت صادقانه به عنوان پیش‌قراولان مسیر تحقق اهداف نظام جمهوری اسلامی ایران گام برمی‌دارند.

بدون شک جامعه همواره نیازمند افرادی است که با رعایت اخلاق اسلامی و انسانی گره گشای نیازها و درخواست های مردم باشند.

اینجانب ضمن تبریک این روز به تمامی کارمندان مخصوصا همکاران پرتلاشم در دانشکده علوم پزشکی گراش از خدمات ارزشمند تمامی خدمتگذاران به نظام سلامت جامعه تشکر نموده و برای این عزیزان موفقیت و سرافرازی را از درگاه خداوند متعال خواستارم.

دکتر احمد عبدالهی

رییس دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی گراش