انتصاب رئیس مرکز سیاستگذاری،  برنامه ریزی و مشاور رئیس در امور برنامه ریزی علوم پزشکی

به گزارش روابط عمومی ، طی حکمی از سوی دکتر احمد عبدالهی، دکتر سیدجواد محقق به عنوان رئیس مرکز سیاستگذاری،  برنامه ریزی و مشاور رئیس در امور برنامه ریزی دانشکده علوم پزشکی گراش”  منصوب شد.

متن حکم بدین شرح است:

جناب آقای دکتر سیدجواد محقق

با سلام و احترام:

نظر به مراتب شایستگی و تجارب ارزشمند شما، به موجب این ابلاغ شما را به سمت “رئیس مرکز سیاستگذاری،  برنامه ریزی و مشاور رئیس در امور برنامه ریزی دانشکده علوم پزشکی گراش” منصوب می نمایم. امید است با استعانت از خداوند متعال و بهره گیری از رهنمود ها و سیاست های ابلاغی مقام معظم رهبری و با نگاه ارتقاء مجموعه دانشکده و پیشبرد اهداف عالی و کلان بهداشت و درمان، در انجام وظایف محوله موفق باشید.

دکتر احمد عبدالهی در گفتگو با روابط عمومی دانشکده علوم پزشکی درباره برنامه های آتی دانشکده علوم پزشکی و تشکیل مرکز سیاستگذاری علوم پزشکی گفت:

با توجه به اینکه دانشکده علوم پزشکی گراش در برنامه های  آینده خود در حال سیاستگذاری های کلان است لذا تشکیل این مرکز بسیار مهم است. وی افزود: با توجه به توانمندی ها و تجارب و تخصص جناب آقای دکتر محقق برای پیشبرد اهداف بلند مدت و کلان، ایشان را به ریاست مرکز و مشاور خود در امور برنامه ریزی دانشکده منصوب کردم تا بتوانیم با همکاری و تعامل تمامی واحدها دانشکده و صاحب نظران، گام های خوبی برای تحقق اهدافمان برداریم و قطعا مسیر روشنی را پیش بینی می کنیم.

[wpdiscuz_comments]
افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x