آگهی استخدام ۹۳ نیروی شرکتی

شرکت های عقیق سلامت مهرآفرین- آریا طب گستران اهورا – سبز گستر زرقان- طلوع نوین فرتاک لارستان  (شرکتهای خصوصی طرف قرارداد با دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی گراش) در نظر دارند در راستای مجوزهای صادره همچنین توافقنامه فی­مابین جهت تأمین نیروهای شرکتی در دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی گراش با استفاده از سامانه ثبت نام آزمون  تعداد ۹۳ نفر نیروی بهداشتی و درمانی و خدمات عمومی از افراد واجد شرایط را از طریق آزمون و مصاحبه وگزینش به صورت شرکتی جذب نماید.

ـ متقاضیان جهت ثبت نام تا تاریخ ۲۱ دی ماه ۱۴۰۰ مهلت دارند به صورت غیر حضوری به آدرس الکترونیکی  سامانه ثبت نام به آدرس: samaa.gerums.ac.ir مراجعه نمایند

– زمان برگزاری آزمون متعاقبا اعلام خواهد شد .  آزمون با رعایت کامل پروتکل های بهداشتی برگزار می شود.

ـ پیش از اقدام به ثبت نام در آزمون، لازم است به توضیحات لینک زیر توجه نمایید و مدارک لازم را تهیه کنید.

در صورت داشتن هرگونه سوال در خصوص این آزمون استخدامی ، با شماره تلفن ۰۷۱۵۲۴۴۶۶۳۱ و ۷۱۵۲۴۴۶۶۳۲ داخلی ۲۱۶ (دفتر مدیریت منابع انسانی دانشکده علوم پزشکی گراش) تماس حاصل نمایید.

برای کسب اطلاعات بیشتر اینجا کلیک کنید

برای اطلاع از اخبار مهم و فوری علوم پزشکی گراش در صفحه رسمی روابط عمومی (اینستاگرام) به آدرس: instagram.com/gerums.pr  عضو شوید.

[wpdiscuz_comments]
افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x