پیام رییس دانشکده علوم پزشکی بمناسبت گرامیداشت «روز استاد»

به گزارش روابط عمومی، دکتر احمد عبدالهی، رییس دانشکده علوم پزشکی گراش در پیامی ضمن گرامیداشت «روزمعلم و استاد»، از زحمات اساتید قدردانی کرد.

متن پیام بدین شرح است:

بسم الله الرحمن الرحیم

«معلم و استاد» واژه ای است مقدس که در کتب آسمانی و ادیان الهی همواره مقدس شمرده شده  و این تقدس زمانی تجلی واقعی خواهد یافت که استاد، علاوه بر تدریس ، اخلاق و تزکیه نیز که مقدم بر تعلیم است اول برای خود و سپس برای متعلمین در کار خود لحاظ کند.

دنیای کنونی و در عصر حاضرکه فقط پیشرفت های علمی برجسته می شود، نیازمند اعتلای اخلاق انسانی نیز هست که متاسفانه در برخی جوامع کمرنگ است و این وظیفه اساتید را دو صد چندان می کند که به مقوله اخلاق نیز اهتمام بیش از پیش نمایند، تا دانش آموز، دانشجو و انسانهایی تربیت شوند که در جامعه آینده، دنیایی را بسازند که مزین به «علم و اخلاق» توامان باشد.

اینجانب ضمن گرامیداشت «روز معلم و استاد»، از تلاش های ارزشمند معلمان و اساتید، بویژه اساتید و مربیان دانشکده علوم پزشکی گراش قدردانی نموده و عزت و سربلندی این عزیزان را از خداوند علیم و حلیم و حکیم خواستارم.

دکتر احمد عبدالهی

رییس دانشکده علوم پزشکی گراش

[wpdiscuz_comments]
Would love your thoughts, please comment.x