اطلاعیه دریافت گواهی شرکت در وبینار” آشنایی با ایده های نوآورانه دانشجویی ”

مدیر مرکز مطالعات و توسعه آموزش علوم پزشکی(EDC) دانشکده علوم پزشکی گراش، در اطلاعیه ای نحوه دریافت گواهی وبینار ” آشنایی با ایده های نوآورانه دانشجویی ”  را اعلام کرد.

به اطلاع شرکت کنندگان در وبینار آشنایی با ایده های نوآورانه دانشجویی میرساند، برای دریافت گواهی شرکت در وبینار، به سامانه احراز اصالت گواهینامه ( (www.vcert.ir مراجعه و برای دریافت گواهی شرکت در این وبینار”  شماره دانشجویی-“۱en را در باکس کد گواهینامه جستجو و از طریق دکمه چاپ گواهینامه، جهت چاپ گواهینامه خود اقدام نمایید.

لازم بذکر است در هنگام چاپ گواهینامه، در صورت بهم ریخته بودن خطوط می توانید با موس بصورت drag & drop ، عنوان و بقیه موارد را جابجا کنید و بعد برای پرینت اقدام نمایید.

هرگونه مشکل در رابطه با دریافت گواهی را به آدرس r.rouhandeh@gmail.com ارسال نمایید.

[wpdiscuz_comments]
افکار شما را دوست دارم، لطفا نظر دهیدx