متن پیام تبریک روز ” ماما”

به گزارش روابط عمومی داتشکده علوم پزشکی گراش، دکتر محمد نبی محمدی در پیامی روز “ماما” را تبریک گفت.

متن پیام بدین شرح است:

ماما نخستین رحمت الهی در نجات جان انسانی است .
قلب های مضطرب هر مادری با نگاه های آرامبخش و امیدآفرین ماما آرام می گیرد و آمدن عزیز ترین موجود زندگی را نوید می بخشد.
‌بی تردید ، جامعه مامایی حامیان اصلی سلامت زنان ، کودکان و خانواده‌ها به شمار می‌آیند، که با تضمین سلامت مادران و نوزادان ، زندگی، نشاط و شادابی را در جامعه به ارمغان می آورند.
جامعه مامایی دانش و مهارت حرفه‌ای را به زیور ایثار، ایمان و از خودگذشتگی آراسته و توفیقات چشمگیری در زمینه تامین سلامت مادران ، نوزادان ایفا مینمایند.
روز جهانی ماما ، به بهانه تقدیر از پیشگامان ارتقای بهداشت و سلامت جامعه فرصت مناسبی است، برای تکریم و تجلیل از این قشر صبور ،مخلص و زحمتکش .
‌روز جهانی ماما به شما تلاشگران جامعه مامایی که وظیفه دشوار و حیاتی حفظ سلامت مادر و نوزاد را به عهده دارید تبریک و تهنیت عرض مینمائیم.

دکتر محمد نبی محمدی

سرپرست امور دانشکده علوم پزشکی گراش