تقدیر سرپرست دانشکده از دست اندر کاران هفته سلامت

به گزارش روابط عمومی دانشکده علوم پزشکی گراش ، دکتر محمد نبی محمدی سرپرست دانشکده علوم پزشکی در پیامی از دست اندرکاران هفته سلامت شهرستان قدردانی کرد.

متن پیام بدین شرح است :

((من لم یشکرالمنعم من المخلوقین لم یشکرالله عزوجل ))

دانشکده علوم پزشکی وخدمات بهداشتی ودرمانی گراش.در هفته سلامت سال ۹۷( یکم لغایت هفتم اردیبهشت ماه ) همگام و همراه با دانشگاه های علوم پزشکی کشور و بر اساس بخشنامه ها و دستورالعمل های وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، توانست با اطلاع رسانی مناسب و برنامه ریزی های متنوع در حوزه سلامت در جهت افزایش آگاهی عموم و ارایه خدمات سلامت به مردم گام بردارد.

اینجانب از تمامی دست اندرکاران و همکاران عزیزم در معاونت توسعه مدیریت و منابع ، معاونت بهداشتی ، معاونت درمان ، معاونت اجتماعی ، مجمع خیرین سلامت و بیماری های خاص ، اورژانس ۱۱۵ ، هلال احمر و شهرداری که در اجرای برنامه های این هفته از قبیل اعزام کارشناسان به روستاهها، برگزاری نمایشگاه سلامت، برنامه های متنوع درمرکز شهرستان و پیاده روی  بزرگ خانوادگی از هیچ  کوششی دریغ نکردند تقدیر و تشکر می نمایم .

موفقیت همه ی عزیزان را از خداونتد متعال خواستارم.

دکتر محمد نبی محمدی

سرپرست دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی گراش