همایش آشنایی با شرکت های دانش بنیان در حال برگزاری است+ عکس

به گزارش روابط عمومی دانشکده علوم پزشکی گراش، همایش دو روزه ی آشنایی با شرکت های دانش بنیان  با حضور دانشگاهها و دانشکده های کلان منطقه ۵ به میزبانی معاونت آموزش و تحقیقات دانشکده علوم پزشکی گراش در حال برگزاری است.

در این همایش که چهارشنبه و پنجشنبه ۲۵ و ۲۶ بهمن ماه و با حضور دانشگاههای شیراز، بندرعباس، یاسوج، بوشهر،جهرم، فسا و دانشکده های گراش و لار در حال برگزاری است، دکتر هاشم منتصری رییس دفتر توسعه و حمایت شرکت های دانش بنیان دانشگاه علوم پزشکی شیراز در مورد اهمیت و نقش شرکت های دانش بنیان و ضرورت پرداختن دانشگاهها به این مقوله ارزشی سخن گفت.

دکتر احمد عبدالهی رییس دانشکده علوم پزشکی گراش، دکتر میرزا خلیل بهمنی دبیر کلان منطقه ۵ و دکتر مهدی محسن زاده معاون آموزش، تحقیقات و دانشجویی فرهنگی دانشکده علوم پزشکی گراش از سخنرانان جلسه آغازین این همایش بودند.

گفتنی است در این همایش دو روزه جلساتی با  مسوولین علوم پزشکی گراش و لار، خیرین حوزه سلامت ، اساتید و دانشجویان بصورت مجزا برگزار خواهد شد.