اطلاعیه مهم جشنواره قران و عترت(ع) کارکنان و دانشجویان

معاونت دانشجویی فرهنگی دانشکده علوم پزشکی گراش، طبق بخشنامه های مرکز قران و عترت (ع) وزارت بهداشت درمان و اموزش پزشکی، زمان و شیوه برگزاری آزمون کتبی و شفاهی را اعلام کرد.

1. مسابقات شفاهی در هر رشته روز پنجشنبه ۹ اردیبهشت در مجمع القرآن گراش با حضور داوران مجرب برگزار میگردد.(در صورت تغییر و ساعت امتحان اطلاع رسانی خواهد شد)
  2. اطلاع از زمان دقیق و چگونگی برگزاری امتحان شفاهی فقط از طریق سایت علوم پزشکی صورت می گیرد و عدم اگاهی شرکت کنندگان و عدم حضور انان به عهده خود شرکت کنندگان خواهد بود.
  3. شرکت کنندگان موظفند برای اطلاع از منابع امتحانی به سایت علوم پزشکی گراش(آیکون سمت چپ سایت) بیست و یکمین جشنواره قرآن و عترت(ع) مراجعه نمایند.

برای اطلاع از رشته های امتحانی خود( دانشجویان) اینجا کلیک کنید

برای اطلاع از رشته های امتحانی خود(کارکنان و اساتید) اینجا کلیک کنید

بخشنامه مسابقات ۱ اینجا کلیک کنید

بخشنامه شیوه برگزاری آزمون اینجا کلیک کنید.

یادآور می شود شرکت کنندگان موظفند برای اطلاع از جشنواره از طریق سایت علوم پزشکی اقدام نمایند.