هشدار دکتر عبدالرضا ایزدی رییس نظام پزشکی شهرستان گراش

دکتر عبدالرضا ایزدی رییس نظام پزشکی شهرستان گراش، در گفتگو با روابط عمومی دانشکده علوم پزشکی، نسبت به بی توجهی برخی از مردم به رعایت اصول پیشگیرانه و فاصله گذاری اجتماعی هشدار داد.

دکتر عبدالرضا ایزدی در ایت باره گفت:«برآورد میشود نیمی از همشهریان ما نسبت به بیماری کرونا “بیمی” ندارند و توصیه‌های بهداشتی را رعایت نمی کنند ، این در حالی است که وضعیت در زمینه کرونا هنوز عادی نشده است و می‌بینید رفته رفته داریم به پیک و وضعیت قرمز نزدیک‌میشویم.» وی افزود:«اینجانب از شهروندان مصرانه می‌خواهم شرایط برای‌شان عادی نشود و همچنان پروتکل‌های بهداشتی را رعایت کنند ، زیرا گراش ما این روزها حال و روز خوشی ندارد و تخت های بیمارستانی  یکی پس از دیگری پر میشود.»

رییس نظام پزشکی شهرستان گراش در ادامه تصریح کرد:«  فکرنکنیم این ویروس تمام شده است طبعا کرونا یک‌آزمون برای همه ماست، کنار گذاشتن دستورالعمل‌ها می‌تواند تعداد مبتلایان را افزایش دهد و ما را دچار مشکلات جدی کند. باید فاصله‌گذاری اجتماعی هوشمند را تا ماه‌ها ادامه دهیم. دست دادن، آغوش گرفتن و به میهمانی ها و مراسم عروسی و عزا رفتن را برای مدتی فراموش کنیم. کرونا وجود دارد و ما باید خود را با این شرایط تطبیق دهیم. »

وی بیان داشت:« از قبل هم البته قابل پیش بینی بود با بازگشایی بسیاری از کسب و کار‌ها و صنوف مختلف متاسفانه نوعی عادی‌سازی شرایط در رفتار مردم ایجاد شود.»

دکتر ایزدی گفت:« ویروس کرونا بیماری نوپدیدی است هیچ کسی نمی‌تواند با قطعیت حرفی بزند که ویروس چه زمانی ریشه کن خواهد شد و یا در چه مسیری و ‌تا چه زمانی پیش خواهد رفت هر چند آرزوی قلبی همه ماست بیاری‌خدا و‌همکاری مردم جشن پایان آنرا بگیریم .»

وی در ادامه اظهار داشت:« وضعیت روند شیوع کرونا  بسیار طولانی و خسته‌کننده شده است هر اندازه میزان ارتباطات بیشتر شود احتمال موج جدید بیماری نیز زیاد است. دقت کنید تخت های بیمارستان یکی پس از دیگری دارد پر میشود و این هشدار جدی است مگر اینکه مردم خود بخواهند و رعایت کنند و یا ویروس از نظر ژنتیکی جهشی در آن اتفاق بیفتد تا قدرت بیماری زایی اش کم شود، پروتکل‌ها رعایت شوند  به هر حال ماههاست درگیر این بیماری هستیم و مردم خسته شده‌اند و از نظر اقتصادی نیز در مضیقه‌اند.»

رییس نظام پزشکی گراش در پایان گفت:« توصیه ما این است حتماً با رعایت مسائل ایمنی و بهداشتی به زندگی با کرونا ادامه دهند تا از سرایت و همه‌گیری ها بتوانیم جلوگیری کنیم .  باید بحث جداسازی افراد بیمار از خانواده و جامعه و فاصله‌گذاری ها را جدی رعایت‌کنیم  زیرا چیزی که ما داریم میبینیم هنوز عده زیادی از مردم فاصله‌گذاری اجتماعی را رعایت نمی‌کنند همین هم باعث شده نتوانیم بیماری را کم و ریشه‌کن کنیم مگر اینکه واکسن یا دارویی کشف شود که آنهم سازمان بهداشت جهانی تحقق آنرا به این زودیها میسر نمیداند .»