اطلاعیه وام ۵ میلیون تومانی

شورای رفاهی دانشکده در نظر دارد ۶۰ فقره تسهیلات ۵۰ میلیون ریالی با کارمزد صفر درصد بین واحد ها به شرح ذیل توزیع نماید (بیمارستان ۳۸ فقره – ستاد دانشکده ۱۲ فقره – مرکز بهداشت ۱۰ فقره) لذا متقاضیان جهت ثبت نام به رابط رفاهی خود مراجعه نمایند.

شرایط تسهیلات: مدت ۱۸ ماهه کارمزد اولیه ۱۸٪ کارمزد در صورت پرداخت قبل از سررسید صفر درصد

توضیحات :

• مدیران و اعضای هیات علمی مشمول استفاده از تسهیلات نمی باشند
  • اولویت با کارکنان پایه حقوقی پایین می باشد.
  • کلیه پرسنل اعم از رسمی- پیمانی- قراردادی- شرکتی و طرحی می توانند از تسهیلات استفاده نمایند.
  • در صورت ثبت نام بیش از سهمیه هر واحد قرعه کشی خواهد شد.
  • تمامی افراد بعداز ثبت نام و قرعه کشی در تاریخ ۳۱ خرداد ۹۸  طی یک نامه به بانک رفاه کارگران معرفی خواهند شد و مبلغ تقریبی هر قسط ۳۲۰ هزار تومان می باشد که درصورت پرداخت یک روز قبل از سررسید مبلغی به فرد عودت داده خواهد شد.

مهم: – مهلت ثبت نام تا ۳۰ خرداد

• مهلت استفاده از تسهیلات حداکثر تا ۱۵ تیرماه که در صورت عدم مراجعه به بانک افراد ذخیره جایگزین خواهند شد.