حضور هیات رییسه علوم پزشکی در مراسم تشییع دکتر احمد اقتداری

هیات رییسه علوم پزشکی گراش با صدور پیامی  درگذشت استاد فرزانه و پژوهشگر ارشد در عرصه مطالعات مناطق جنوبی ایران و حوزه فرهنگی خلیج فارس دکتر احمد اقتداری را تسلیت گفتند و در مراسم تشییع این عزیز سفرکرده شرکت کردند.

متن پیام بدین شرح است:

انالله و انا الیه راجعون

درگذشت استاد فرزانه جناب آقای استاد دکتر احمد اقتداری “پدر مطالعات خلیج فارس “موجب تاسف و تاثر همگان شد، بی تردید نقش آن دانشمند گرانقدر با آن همه تجارب علمی و تحقیقاتی و با تربیت شاگردانی بزرگ و موثر، همواره در یادها خواهند ماند و نام این عزیز سفرکرده جاودانه خواهد ماند.

هیات رییسه دانشکده علوم پزشکی گراش  ضایعه درگذشت اندوهبار این دانشمند فرزانه را به خانواده ایشان و جامعه علمی و تحقیقاتی کشور تسلیت گفته و برای آنمرحوم علو درجات را از خداوند متعال مسئلت دارد.

اعضا هیات رییسه علوم پزشکی گراش صبح امروز در مراسم تشییع دکتر احمد اقتداری شرکت کردند.