جشن میلاد حضرت زهرا(س) و تجلیل از مادران شهدا و جانبازان

جشن میلاد حضرت زهرا سلام الله علیها و بزرگداشت مقام مادر و روز زن برگزار و از مادران شهدا و جانبازان تقدیر شد.

به گزارش روابط عمومی علوم پزشکی ، جشن تجلیل از مادران شهدا و جانبازان به همت بنیاد شهید و امور ایثارگران شهرستان گراش و دفتر امور ایثارگران دانشکده علوم پزشکی گراش در سالن شیخ احمد انصاری دانشکده علوم پزشکی برگزار شد.

در این مراسم  صادق نوروز رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران ضمن تبریک میلاد حضرت زهرا سلام الله علیها ، اجرای این برنامه را فقط گامی کوچک برای ادای احترام به مقام مادران شهدا و جانبازان دانست.

فاطمه فردفانی استاد حوزه و سخنران ویژه مراسم با اشاره به نفش زن در جامعه اسلامی، به بیان پیشینه رفتار با زنان در قبل از اسلام پرداخت و گفت: پیامبر اسلام(ص) مقام و شخصیت زنان را در اسلام به اوج رساند و دختر خود ، فاطمه را ام ابیها میخواند و این خود درس بزرگی به جامعه بشری بود.

اجرای مولود خوانی ، اجرای گروه سرود و پخش کلیپ و شعرخوانی از دیگر برنامه های این جشن بود.

در پایان مراسم از مادران معزز شهدا و جانبازان تجلیل شد.