متن پیام رییس دانشکده علوم پزشکی بمناسبت “روز پرستار”

به گزارش روابط عمومی، دکتر احمد عبداللهی رئیس دانشکده علوم پزشکی گراش ، با انتشار پیامی فرارسیدن “روز پرستار” را تبریک گفت

متن پیام بدین شرح است:

بسم الله الرحمن الرحیم

جایگاه رفیع پرستاری در دین مقدس اسلام و آموزه های دینی و مذهبی و نیز فرهنگ اصیل ایرانی بر هیچ کس پوشیده نیست و بر همگان واضح و مبرهن است.

هدف مقدس شما پرستاران که “همان خدمت خالصانه همراه با عشق و محبت به دردمندان است” برگ زرینی است که همیشه در طول زندگی خود بر آن افتخار خواهید کرد.

تجلیل و تکریم پرستار، ادای احترام به فرشتگانی است که با مهربانیشان تسکین آلام دردمندان هستند و مرهمی بر زخم های جسمی و روحی بیماران.

اینجانب ضمن تبریک میلاد اسوه عفت و حیا، حضرت زینب کبری سلام الله علیها و “روز پرستار” به شما پرستاران عزیز که در راه خدمت خالصانه  به خلق قدم برمی‌دارید از تلاش های مجاهدانه شما تشکر می نمایم.

دکتر احمد عبدالهی

رییس دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی گراش